Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over 't Penseeltje

Anja Keijzer is 35 jaar geleden ben ik begonnen met winkel/atelier ’t Penseeltje in de Maasdijk. Na 10 jaar werd de ruimte te klein en besloot ze samen met haar zus Marianne de stal van hun ouderlijk huis te verbouwen, waar Marianne met haar man Henk en gezin woont. En waar vader en moeder Keijzer met 3 zonen en twee dochters vroeger de boerderij bestierden. 

Het is een mooie boerderij aan de Oudecampsweg 9 in de Lier.
Uniek in het Westland. Na een uitgebreide renovatie van de stal kon Anja hier haar winkel/atelier voortzetten. Hier ben ik bijna elke dag te vinden.

Bloemen, groenten, natuur en mensen zijn voor mij de belangrijkste inspiratie bron. Het is dus geen wonder dat veel van mijn werk kleurrijk en vrolijk is.
De schilderijen komen prachtig uit in de sfeervolle ruimte.

Meer informatie?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren