Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Schilderwerk Anja

Bloemen en groenten blijven mij inspireren. De kleuren en de vormen zijn oneindig. Door de talloze composities en diversiteit raak ik nooit uitgeschilderd.

Ik schilder graag  op groot formaat doek met acrylverf vele lagen over elkaar voor mooie intense kleuren.

Het silhouet van de vrouw schilder ik graag, soms in combinatie met materie schilderen met div. modeleerpasta's, zand, klei, papier en acrylverf in mooie gedempte kleuren. 

De schilderijen in sepia zijn ontstaan uit verschillende technieken. Ik maak gebruik van foto's/knipsels en teksten en verwerk dit tot er een collageachtige compositie ontstaat.

Ik schilder veel in opdracht. We kiezen de goede maat en passen de kleuren aan op die van uw interieur. U mag altijd eerst het schilderij vrijblijvend meenemen om te kijken hoe het staat. Het is verrassend om te zien wat een schilderij met je interieur kan doen.

Ik hoop dat het plezier en de liefde waarmee ik schilder, in mijn werk is terug te zien. Mijn werk is altijd te bezichtigen in mijn winkel/atelier.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren