Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Schilderwerk Anja Keijzer

Bloemen en groenten blijven mij inspireren. De kleuren en de vormen zijn oneindig. Door de talloze composities en diversiteit raak ik nooit uitgeschilderd.

Ik schilder graag  met acrylverf op een groot formaat doek in vele lagen over elkaar om zo mooie intense kleuren te bereiken.

Het silhouet van de vrouw schilder ik door gebruik te maken van verschillende technieken en verschillende materialen zoals: modeleerpasta's, zand, klei, papier en acrylverf.

De schilderijen in sepia zijn ontstaan uit verschillende technieken. Ik maak gebruik van foto's/knipsels en teksten en verwerk deze materialen en schilderwerk tot er een collageachtige compositie ontstaat.

Bovenden schilder ik veel in opdracht. We kiezen de juiste maat en passen de kleuren aan op die van uw interieur. U mag het schilderij altijd eerst vrijblijvend mee naar huis nemen om te kijken hoe het staat. Het is verrassend om te zien wat een schilderij met uw interieur kan doen.

Ik hoop dat het plezier en de liefde waarmee ik schilder in mijn werk is terug te zien. Mijn werk is te allen tijde te bezichtigen in mijn atelier annex winkel en expositieruimte.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren